Dit is een titel

Featured Image

MIX is een middelenvrij creatief bureau.

Een bureau dat bestaat sinds januari 2021. Opgericht door twee creatieven die dachten dat ze het allemaal zelf wel konden regelen. We ontwikkelen ideeën en concepten voor merken. Dat doen we zoals gezegd middelenvrij. Soms leidt dit tot een campagne, soms tot een contentplatform, soms tot een nieuwe merkpositionering. We kijken naar doelstellingen met een creatieve bril en bedenken dan ideeën die het merk dichter bij die doelstellingen brengen.

Dat is dus wat we leveren. Doordachte creatieve ideeën gestoeld op onderbouwde strategische beslissingen. Bouwend op daadwerkelijke kennis en wars van 'We moeten iets met TikTok'-esque trendgeneuzel.

We geloven dat ieder merk dit creatieve perspectief verdient. Een creatief perspectief dat écht middelenvrij de route uitstippelt en in gang zet. Met de kennis van beproefde marketingwetenschap en de creatieve durf van het loslaten. Dat dus ongeveer.

Voor wie werken we?

Van spoorwegen tot bouwprojecten. Van non-profit tot huge-profit. Ons klantenportfolio is breed, uitdagend en doorgaans ook nog gezellig.

Life at MIX